Contact

Heb je een vraag over mijn muziek of wil je ons graag boeken voor een concert of andere gelegenheid? Mail dan naar info@christianverwoerd.nl

Update gezondheid (10-6-2023): Sinds september vorig jaar ben ik helaas ziek geworden. Inmiddels hebben we een flinke zoektocht achter de rug w.b.t. mijn gezondheid. Het is nu duidelijk geworden dat het een flinke burnout is. Alles wijst er nu op dat al mijn lichamelijke klachten daardoor worden veroorzaakt. Voornamelijk de constante duizeligheid en het niet kunnen verdragen van prikkels maken dat ik nu al 8 maanden volledig ben uitgeschakeld. Daarom hebben we besloten om voor onbepaalde tijd te stoppen met het muziek maken in het openbaar en wil ik me volledig richten op mijn herstel.

Volledige rust is nodig en daarom zal ik ook voorlopig onder de radar gaan. We zijn ontzettend dankbaar voor alle steun die we hebben ontvangen de afgelopen maanden. We zijn vol vertrouwen dat ik weer muziek zal kunnen maken in de toekomst, we leggen dat helemaal in Gods handen.
Deze tekst van het lied: Beveel gerust Uw wegen heeft mij de afgelopen tijd erg bemoedigd.
Laat Hem besturen, waken
‘t is wijsheid wat Hij doet
Zo zal Hij alles maken
dat ge u verwond’ren moet
als Hij, die alle macht heeft
met wonderbaar beleid
geheel het werk volbracht heeft
waarom gij thans nog schreit
Maar blijft gij met vertrouwen
naar God zien in de nacht
dan doet Hij u aanschouwen
wat gij het minst verwacht
Eens zal Hij u bevrijden
ook van de zwaarste last
houd moedig bij het strijden
aan zijn beloften vast